SLIPADE SOLGLASÖGON UTAN KOSTNAD

Oavsett om du slappar i parken eller shoppar på stan,
ger våra slipade solglasögon dig den perfekta blandningen av
UV-skydd, mode och glas som är slipade i just din styrka. Detta så att du kan möta solens strålar med modern look och en skarp syn.
Med en rad snygga solglasögon kan du hitta det paret solglasögon som passar din unika stil.

Just nu erbjuder vi dig ett par valfria slipade solglasögon med din egen styrka helt utan kostnad när du köper ett par nya kompletta glasögon med våra bästa glas (gäller både enkelslipade och progressiva).
Välj bland mer än 15 olika modeller (värde upp till 3 495:-).

Boka din undersökning på 040 26 03 10 eller kom in till oss (Regementsgatan 9) så berättar vi mer för dig.

Du kan även boka din undersökning direkt här!

(Gäller ej vid paketpris, recept eller avtalsglasögon och kan inte kombineras med andra erbjudanden.)

SE VÅR NYA REKLAMFILM

Dina ögon är ett av dina viktigaste sinnen. De guidar dig genom livets alla händelser. Se den fösta filmen i vår reklamfilmsserie om ”Ögon mitt i livet”.

Se filmen här: https://vimeo.com/916225199

FROM SKETCH TO SUNGLASS

Från skiss till solglasögon, se den den noggranna processen bakom House of Dior och Thélios glasögon. Genom att förena traditionellt hantverksarv och teknik med modern teknik och design, ger Dior glasögon en ny era av linskultur.

Klicka här och se filmen!

MADE IN GREAT BRITAIN

Sedan han öppnade sin glasögonfabrik 2017 har Tom Davies lärt ut traditionella bågtillverknings färdigheter och utvecklat bågarna med precision, teknologi och väl utvalda material.

MD1888 bågar är handgjorda och tillverkade med en passion för glasögondesign. MD1888 skapar tidlösa bågar som kan skräddarsys just efter dina mått.
Tillsammans med en oslagbar kvalitet får du helt perfekt design just för dig.

Kom in och i vår butik på Regementsgatan 9 i Malmö och kolla.

Sitter du framför en skärm?

Det digitala livet är tufft för ögonen. Vi har glas och kontaktlinser som är anpassade för din digitala livsstil. De skyddar dina ögon från överansträngning när du använder dator, surfplatta eller mobil. Fråga din optiker för mer information. Visste du att vår blinkfrekvens minskar ordentligt när vi sitter framför en skärm jämfört med vår normala blinkfrekvens ? Det gör att vi kan uppleva att vi har torra ögon.

Ring oss och boka din undersökning på 040 26 03 10.

Vi har revolutionerat ögonbranschen förr, nu gör vi det igen!

För 5 år sedan introducerade vi DNEye som kraftigt förändrade bla din förmåga för att kunna se i mörker och ljusdämpade miljöer.
Idag presenterar vi en helt ny teknik uteslutande baserat på dina och ditt ögas individuella egenskaper. Vi kallar denna metod B.I.G (Biometric Intelligent Glasses).

Vi är mer än 7,8 miljarder människor i hela världen och alla människor har olika form och längd på sina ögon. Därför ska alla ögon också behandlas individuellt.
Med en biometrisk mätning av dina ögon så kan vi tillverka glasögonglas som till 100% är tillpassade för dig. Vi kan nu erbjuda dig världens första högprecisionglas tillverkade utifrån en komplett biometrisk ögonmodell tillverkade efter en biometrisk mätning av just dina ögon.
Detta ger dig den skarpaste synen på när och mellanavstånd, bredare synfält och skarpt seende i alla blickriktningar.

Boka din tid för en 3D synundersökning och få skarpaste syn i alla blickriktningar redan idag!

Använd alltid 100% av din synpotential

Vår kund Vicky har genomgått undersökning med vår högteknologiska ögonscanner och DNEye-tekniken.
Resultatet av DNEyescanningen kommer inte bara att bidra till att du ser bättre i trafiken, utan att alla dina synupplevelser kommer att maximeras.

-”Jag trodde att min syn var hyfsat ok innan, men nu när jag fått mina nya glasögon så märker jag en otroligt stor skillnad. Det är framför allt en markant skillnad när jag kör bil i mörker.”

Vicky, Malmö

Ring oss och boka din undersökning på 040 26 03 10.

Marcus Johansson
Marcus Johansson

Vi på KlarSynt är ett litet och personligt företag och vill tacka dig för ditt förtroende i dessa tider.

Varje kund är viktig för oss och ska alltid få vår fulla uppmärksamhet och kunna känna sig trygg hos oss.
När vi nu befinner oss i rådande situation vill vi göra ännu mer för dig som behöver en synundersökning eller för övrigt besök hos oss.

Självklart följer din optiker hos oss samtliga av socialstyrelsens rekommendationer för din och andras hälsa. Utöver dessa desinficerar vi vår butiks allmänytor flera gånger per dag.
Som kund till oss på KlarSynt ska du alltid kunna känna dig trygg och veta att din hälsa, syn och välmående är vår främsta prioritering.

Vi välkomnar eventuella frågor från dig och besvarar dem gärna på 040 26 03 10

Med vänliga hälsningar
Din optiker, Marcus Johansson

STARTA HÖSTEN MED DE BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA

Höstterminen närmar sig och många barn och ungdomar ser med glädje och förväntan fram mot skolstarten.

Om ditt barn har nedsatt syn kan det bidra till att barnet har svårt att hålla sig alert och följa med på lektionerna, utan istället bidrar det till att de lätt blir trötta och att de kan missa viktig information. Men om du istället säkerställer att ditt barn har rätt glasögon eller kontaktlinser med korrekt styrka. Då skapar du de bästa förutsättningarna för ett effektivt lärande.

Ditt barns bågar ska både vara moderna och passa just ditt barns personliga stil, men de ska även vara bekväma så att de kan bäras under hela skoltiden, såväl på lektionen som på rasterna.

Idag har barn och unga har rätt till bidrag (Landstingsbidraget) för glasögon och kontaktlinser från att de fyller 8 år till året de fyller 19 år.

Ring oss så berättar vi gärna mer för dig om både landstingsbidraget och hur vi på bästa sätt kan säkerställa att ditt barn får möjligheterna till sina bästa synupplevelser.