brilliant

BrilliantKund

– Allt dina ögon behöver från 195kr/månad.*

Ibland kan det vara tufft att lägga ut ett större belopp på en och samma gång. Då är det ofta enklare att dela upp betalningen och betala en mindre summa per månad. Som BrilliantKund får du ett köputrymme på 20 000 kr att handla glasögon, linser och solglasögon för i våra butiker. Beroende på hur mycket du handlar för betalar du mellan 195-495 kr* per månad – helt räntefritt!

 

Dina synupplevelser kommer att maximeras

Fr. 195 kr/månad i autogirodragning (varav 19 kr/månad i administrationsavgift)
– Inga räntor eller uppläggningsavgifter
– Upp till 20 000 kr i kreditutrymme
– Kallelser till synkontroller

Att vara BrilliantKund gör det mycket lättare för dig att uppdatera din syngarderob utefter dina behov och din livsstil. Och om du eller någon familjemedlem helt plötsligt skulle behöva nya glasögon behöver du inte oroa dig för en stor engångskostnad, eller att behöva vänta med inköpet till nästa månad.

brilliant2
brilliant3

Smidig betalning & billigare än kredit

Betalningen sker via autogiro och du kan välja att inte betala mer än 295 kronor per månad, oavsett hur mycket du handlat för. Med ett bestämt köputrymme vet du alltid hur mycket du handlat för och hur mycket du har kvar.

Eftersom du betalar av din skuld varje månad så fylls köputrymmet på hela tiden upp till maxgränsen. I och med att du slipper räntor blir det betydligt billigare än många andra krediter som låter dig betala av över tid.

Som BrilliantKund kan du välja mellan att betala olika månadsbelopp, 195kr/mån med en maxkredit på 5 000kr och 295kr/mån eller 495kr/mån med en maxkredit på 20 000 kr. Välj själv vilken av våra tre månadsbelopp som passar dig bäst.

Du är unik

Vi har alltid kundens bästa för ögonen. Det innebär att vi ser till varje enskild kunds specifika behov och önskemål, vad gäller såväl ögonhälsa som stil och personlighet.

Varumärken

Hos oss hittar du väl utvalda varor från världens ledande varumärken. Men en bredd av leverantörer kan vi erbjuda just det som passar dina ögon och din personlighet.

Kunskap utan avkall på kvalité

Vi på KlarSynt prioriterar kunskap utan avkall på kvalité. Alltid med dig som kund i fokus. Vi kombinerar den senaste tekniken i vår undersökning med ett brett utbud av bågar så att du som kund alltid ska få det som är passar just dig som kund.