Sitter du framför en skärm?

Det digitala livet är tufft för ögonen. Vi har glas och kontaktlinser som är anpassade för din digitala livsstil. De skyddar dina ögon från överansträngning när du använder dator, surfplatta eller mobil. Fråga din optiker för mer information. Visste du att vår blinkfrekvens minskar ordentligt när vi sitter framför en skärm jämfört med vår normala blinkfrekvens ? Det gör att vi kan uppleva att vi har torra ögon.

Ring oss och boka din undersökning på 040 26 03 10.

Vi har revolutionerat ögonbranschen förr, nu gör vi det igen!

För 5 år sedan introducerade vi DNEye som kraftigt förändrade bla din förmåga för att kunna se i mörker och ljusdämpade miljöer.
Idag presenterar vi en helt ny teknik uteslutande baserat på dina och ditt ögas individuella egenskaper. Vi kallar denna metod B.I.G (Biometric Intelligent Glasses).

Vi är mer än 7,8 miljarder människor i hela världen och alla människor har olika form och längd på sina ögon. Därför ska alla ögon också behandlas individuellt.
Med en biometrisk mätning av dina ögon så kan vi tillverka glasögonglas som till 100% är tillpassade för dig. Vi kan nu erbjuda dig världens första högprecisionglas tillverkade utifrån en komplett biometrisk ögonmodell tillverkade efter en biometrisk mätning av just dina ögon.
Detta ger dig den skarpaste synen på när och mellanavstånd, bredare synfält och skarpt seende i alla blickriktningar.

Boka din tid för en 3D synundersökning och få skarpaste syn i alla blickriktningar redan idag!

Vi på KlarSynt är ett litet och personligt företag och vill tacka dig för ditt förtroende i dessa tider.

Varje kund är viktig för oss och ska alltid få vår fulla uppmärksamhet och kunna känna sig trygg hos oss.
När vi nu befinner oss i rådande situation vill vi göra ännu mer för dig som behöver en synundersökning eller för övrigt besök hos oss.

Självklart följer din optiker hos oss samtliga av socialstyrelsens rekommendationer för din och andras hälsa. Utöver dessa desinficerar vi vår butiks allmänytor flera gånger per dag.
Som kund till oss på KlarSynt ska du alltid kunna känna dig trygg och veta att din hälsa, syn och välmående är vår främsta prioritering.

Vi välkomnar eventuella frågor från dig och besvarar dem gärna på 040 26 03 10

Med vänliga hälsningar
Din optiker, Marcus Johansson

Marcus Johansson
Marcus Johansson

Använd alltid 100% av din synpotential

Vår kund Vicky har genomgått undersökning med vår högteknologiska ögonscanner och DNEye-tekniken.
Resultatet av DNEyescanningen kommer inte bara att bidra till att du ser bättre i trafiken, utan att alla dina synupplevelser kommer att maximeras.

-”Jag trodde att min syn var hyfsat ok innan, men nu när jag fått mina nya glasögon så märker jag en otroligt stor skillnad. Det är framför allt en markant skillnad när jag kör bil i mörker.”

Vicky, Malmö

Ring oss och boka din undersökning på 040 26 03 10.